LilySlim Weight loss tickers

úterý 29. března 2011

Nákupy

Abysme si rozumněli- nákupy nesnáším a jsou pro mě nutností (vyjímku tvoří sekáče a bazary, ty naopak zbožňuju).

Ale potřebovala jsem nový sportovní boty, protože v těch, co víc jak půl roku cvičím jsou nevyhovující (jednak v nich nemám pevnou nohu, jednak mě z nich bolí kolena). Pak jsem se rozhodla pro pevnější sportovní podrsenku, jelikož především při zumbě moje kozenky trpí a nadále jsem potřebovala nový kalhoty (taktéž na cvičení). Pro podprd'u jsem vyrazila do marks&spencers, ovšem zarazila mě cena 18 liber (cca 540Kč), tak sem si jí jen vyzkoušela- sedla a držela perfektně, ale koupila jsem si jen 2 normální podprdi, který byly zlevněný na 1 libru. No nechte to tam! :)

Pak jsem vyrazila do TK Maxx, sportovní podprd'u jsem sehnala za 5 liber (cca 150 ká čé), a k tomu jsem si vyzkoušela i kalhoty zvané ''nasrávačky''. Mám vůči nim averzi, ale musím uznat, že holkám, který je nosí na jógu a pilátes, sluší.
Kalhoty jsem nasadila, podívala se na sebe do zrcadla a vyprskla smíchy. 
nasravacky.jpg
Připomínají mi dědovo podvlíkačky (taky to dělá ta světle šedá barva), takže nasrávačky opravdu ne :)))
(Když tuhle fotku viděl přítel, tak jen zoufale řek: ''Prosímtě, smaž to!'' :D )

Boty jsem po dloouuuhým vybírání a zkoušení nakonec sehnala, sice úplně jiný než jsem plánovala, ale za to vyhovující na zumbu. Na podrážce mají kolečko a jak mi vysvětlila cvičitelka-sou ideální na tanec. 
boty.jpg

Tak už se těším, až vyrazím na zumbu, ovšem tnehle tejden nejdu ani jednou :(((( Dneska kino, ve čtvrtek vernisáž, tak si tejden musím počkat.

3 komentáře:

Tess řekl(a)...

Tak nasrávačky mě fakt rozesmály :D :D :D jinak mít dobrý boty na cvičení je fakt základ, taky jsem dřív nosila křusky, pak mě bolely nohy atd. Je to fakt znát...

Anonymní řekl(a)...

Ja si takovyhle teplaky chci koupit na leto, uz se tesim a k tomu nejaky modry nebo cerveny trico, flip flopy a mikinka s kapucou - jako asi pojedu street:)

Tess řekl(a)...

mně se líbí jen ty málo "podesraný" a dole úzký, prostě elegantní...bohužel s mojí nížkou na ně můžu zapomenout, všechny tahám půl km po zemi za sebou :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...