LilySlim Weight loss tickers

pátek 25. března 2011

po pauze.

Po měsíci opět zdravím. Nevím, co jsem to měla za pauzu, ale vůbec jsem neměla chut' psát :( Ne, že by nebylo o čem, ale vždy jsem něco začala t'ukat a skončilo to první větou . No ale už jsem zpátky, věty už mám 3, tak to vypadá, že dneska něco napíšu :)

Abych ten měsíc shrnula:

Úbytek váhy- nic moc. Pořád se pohybuju kolem 78-79 kg, jednou i 79.9 kg, to jsem myslela, že mě klepne, pak zase 77.7. V tuhle dobu už jsem chtěla mít kolem 75kg. Tak prd.

Jídlo- katastrofa. Hlídala jsem se úplně minimálně. Když jsem měla chut' na čokoládu, tak jsem si koupila čokoládu. Když jsem dostala chut' na mraženou dřeň v 10 večer, tak jsem si dala mraženou dřeň. Když jsme šli na drink, tak jsem si dala, na co jsem zrovna měla chut' (a voda to nebyla :( ). A jsem v šoku, jak lehce jde sklouznout do starých kolejí :((.

Pohyb- aspoň něco pozitivního. Kdybych neměla pohyb, tak mám po tom měsíci minimálně 5kg nahoře. Ale cvičit chodím 5x týdně. O posilovně se rozepíšu v samostatným článku, protože to je kapitola sama o sobě.

V pondělí chodím na pilates a 'shape & tone' (tvarování se). To je celkem záhul-hodina ustavičného poskakování, cvičení, posilování, že není čas se ani napít. Navíc už jsem po pilates, takže únava je dost poznat.

V úterý ráno jsem myslela, že budu stíhat zumbu, stihla jsem to jednou a to jentaktak, tak jsem to zamítla a chodím jen v úterý večer (pokud zrovna nemáme filmový klub).

Středa je moje oblíbená power jóga.

Čtvrtek zumbaaa a možná přidám 'shape & tone' který je před zumbou. Uvidím.

A v pátek- dneska jdu poprvé na nějaký cvičení s míčema (stejná cvičitelka jako na power jógu, takže se zahálet nebude).

Víkendy mám 'volno' od sport centra, většinou chodíme na výlety.

Takže jsem nezahálela :)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Martino, na tvoje stránky jsem narazila náhodou a od té doby ráda sleduju, jak se ti daří. Moc držím palce, abys vydržela, však ona ta kila zase půjdou dolů... Lívia

Unknown řekl(a)...

dekuju za podporu :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...