LilySlim Weight loss tickers

pátek 27. května 2011

další týden, to to letí....

Tak máme za sebou další týden a já nestíhám psát častěji :( V práci bych oficiálně měla být 1 den + jedno odpoledne jako dobrovolník, ale zatím jsem tam 4 dny, plně zaměstnána s žádostmi až nad hlavu (blíží se  uzávěrka, tak všichni panikaří a snaží se dohnat poslední), ale popravdě mi to vůbec nevadí. Práci a hlavně to prostředí naprosto zbožňuju :) Každý den přináší něco nového a neočekávaného. Například jsem od jednoho z obyvatelů ústavu dostala žádost, jestli bych nechtěla být jeho přítelkyně, že bych odpovídala jeho požadavkům (jaké jsou jeho požadavky jsem se radši neptala :) ). Pak jsem 'naštvala' jednu slečnu, když jsem se jí snažila vysvětlit kdo jsem a co ve výtvarné dílně dělám (anglicky s mým českým přízvukem), tak se obrátila na mojí kolegyni a zoufale řekla: ''Jakým jazykem mluví???? Já jí vůbec nerozumím!'' :)))) Nebo jsem fotila produkty, fot'ák na stativu, po půl hodině konečně všechno správně nastavený a v jednom nestřeženém okamžiku, kdy se kolem mě 'motal' jeden z klientů, jsem jen slyšela radostné vykřiknutí ''Tlačítka!!'' a během pár sekund, rychlostí blesku, zmáčknul všechna tlačítka na fot'áku :)))))))
já, od lidiček z výtvarné dílny
V práci taky chodím na obědy. Jsou zdarma a, bohužel pro moje hubnutí, naprosto výborný. Vždy jsou na výběr 2 jídla-maso a vegetariánské a studené saláty. A, ehm, zákusek. Taky výborný :((( Snažím se odolávat, někdy se mi to podaří, někdy na mě nezbyde (hurá za takové dny!!! :) ) někdy neodolám a musím si dát :) Někdy nejsou lžíce, tak to beru jako znamení, že si zákusek nemám dát. A taky si ho nedám, i když by se dal sníst vidličkou :))) Mám pocit, že se mi můj smrknutej žaludek zase roztáhnul :((((
naprosto nedietní, ale naprosto výborné 'cookies', které jsem  upekla pro přítele
a jeho spolupracovníky, kteří se přestěhovali do nové kanceláře
Dneska jsem se měla vážit, ale vzpomněla jsem si na to, až když jsem do sebe ládovala snídani, kterou mi přítel přines do postele. Tak zítra.

V pondělí jsem byla na pilátes, v úterý na zumbě, ve středu na józe, kde se mi bez jakékoliv pomoci podařilo udělat stojku (ale musím mít za sebou zed', bojím se totiž, že přepadnu), ve čtvrtek opět zumba a dneska jdu na Core Fit a Just Jhoom. Doufám, že mě to opět neodrovná :) Cvičitelka na zumbu mě moc potěšila, když mi řekla, že jsem ''Zase zhubla!'' :)

Všem přeji krásný víkend! Co máte v plánu?




1 komentář:

Kateline řekl(a)...

Tak jsem sem opět zavítala po x měsících.. A musím říct - klobouk dolů, tleskám vám! Zaste jste mě nakopla, opět se pouštím do svého blogu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...