LilySlim Weight loss tickers

středa 18. května 2011

Hypochondr obecný

Normálně jsem zdravá žena, marodím málokdy a úrazům se taky celkem vyhýbám. Ale dneska si připadám jak lazar největší. 

Začalo to ve čtvrtek, kdy jsem měla potřebu běhat na záchod každých 15minut. Už to se mi zdálo v nepořádku a když se v moči objevila krev, věděla sem, že musím k doktoru. Ten večer jsem nějak zvládla Zumbu (po práci sem si dala šlofíka a zapomněla jsem to zrušit). V pátek jsem šla k doktoru, bylo mi oznámeno, že mám zánět moč. měchýře a vyfasovala antibiotika. Ale na záchod už jsem běhala míň. V pátek večer jsem šla na Core Fit- cvičení na míčích a po půl hodině jsem toho měla plný kecky. Ze mě lilo, a cítila jsem každej sval a cítila se strašně unavená. Nicméně jsem, ani nevím jak, vydržela celou hodinu a pak jsem ještě zůstala na Just Jhoom. Původně jsem se chtěla nenápadně vytratit, ale cvičitelka se se mnou zapovídala a věděla, že jsem na tanec přihlášená. Tak jsem tančila na způsob bollywůdského aerobiku a to už jsem myslela, že duši opravdu vyplivnu. 
O víkendu jsem se nemohla hnout, všechno mě bolelo.

V pondělí večer jsem šla na pilátes. Krásně jsem se protáhla, cvičila jsem opatrně. A pak jsem hned zůstala na shape&tone- aerobik, činky, malé míče. Chvílema sem naprosto nezvládala a když sme dělali sedy-lehy, tak sem prostě ležela :) Ovšem když jsme dělali kliky, tak mě začaly bolet zápěstí. Obě. Večer sem si to namazala mastičkou a doufala, že to do rána bude dobrý.

Ráno jsem se probudila ukrutnou bolestí zápěstí, nebyla sem schopná pokrčit prsty, neudržela jsem řasenku. To, že mě neskutečně bolely kolena a stehení svaly, bylo proti zápěstí nic. Do toho jsem zase začala běhat na záchod a sednout si s bolavými koleny a nemoc se přidržet rukou, byly muka. 

Dala jsem si vanu a snažila se všechno rozhýbat. Nevím, jestli mám zápěstí chladit, nebo udržovat v teple, tak ráno chladím a večer hřeju :)
Zrušila jsem veškerý cvičení do konce tejdne. Zdraví mám jen jedno.

Omlouvám se, že je tenhle příspěvek negativní, normálně si takhle nestěžuju :)

Abych to tedy zakončila veseleji, tak dneska jsem měla interview na pozici výtvarného instruktora, co jsem moc chtěla, ale nedostala jsem to. Místo toho mi byla nabídnuta stálá pozice fotografa, pak budu zaskakovat, když některý z instruktorů onemocní nebo bude na dovolený a dále pak budu jezdit na veletrhy a výstavy, kterých se oni zůčastní. Mám z toho větší radost, než kdybych dostala pozici instruktora, protože každý týden bude úplně jinej, budu se pohybovat mezi lidmi a ve výtvarné dílně :)


4 komentáře:

Tuška řekl(a)...

Martino, ty si koleduješ, viď? S močákem na zumbu? A pak ještě ta všechna další cvičení? Tvoje tělo ti dávalo jasný signály, že to není ok, abys ho nepokoušela, ale ty jsi neposlouchala, holka jedna!!!

To jsme celý my, myslíme si, že vydržíme všechno, že to naše tělo nějak oblafneme ... ale ono se jednou vzepře.

Tak ti, Marti, moc držím palce, ať se z toho brzy vylížeš a hlavně bez následků!!!!
L.

Unknown řekl(a)...

Lucko, máš naprostou pravdu. Sedím tu a cítím se jak malej spratek, kterej dostal vyhubováno :) Naštěstí jsem zrušila veškerý cvičení po zbytek tejdne a odpočívám :)

Tuška řekl(a)...

Marti, promiň!! Doufám, že ses tak necítila kvůli mě! To by mě mrzelo :o) Hlavně ať jsi brzy fit!

Unknown řekl(a)...

Luci, mela si naprostou pravdu a ja si to 'vyhubovani' zaslouzila :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...