LilySlim Weight loss tickers

neděle 15. května 2011

Jsem zpět! :)

Tak jsem zpátky z Londýnského veletrhu a za těch 14 dní se toho odehrálo poměrně dost :) Chtěla jsem napsat dřív, ale bud' jsem padala únavou nebo blogger stávkoval. Tak to shrnu jenom stručně, v bodech :)  Tímto se také omlouvám komentům, které jsem nestihla publikovat a blogger je během 'stávky' smazal :(((((

  • v pátek 29. dubna jsem se ujistila, že se Kate a William vzali

oslava královské svatby
  • od soboty 30.4. jsem pak byla na veletrhu, po boku 2 šikovných holčin, všechno klaplo tak, jak mělo a pozice mi byla nabídnuta i na září a leden (ale to tam asi umrznem, protože i ted' v květnu nám tam byla dost zima :( ) 

Klára, já a brazilka Robertta
  • po dobu veletrhu jsem moc pohybu neměla, jen chůze na autobus, od autobusu na veletrh a zpět (krásná procházka parkem, kde jsem poprvé v životě 'chytla' alergii na pil)
  • snídaně proběhly za jízdy busem- aktimel, ovoce nebo suchar, svačiny nic nebo ovoce, oběd donesený z domova, večeře většinou nic, protože jsem se vracela tak unavená, že jsem usínala ve sprše; vody jsem pila 2 litry denně a na pivko jsem šla všehovšudy asi 3x.
  • díky zmenšenému přísunu jídla se mi zmenšil žaludek a po návratu jsem zaznamenala krásný úbytek na váze :) (před odjezdem jsem měla 80.5)

moje váha po návratu z veletrhu :)
  • druhé květnové úterý jsem opět nastoupila jako dobrovolník do výtvarné dílny a hned ve dveřích mi šéfovou bylo oznámeno, že by mě chtěli zaměstnat jako fotagrafa. Je to sice pozice na částečný úvazek, ale zase u toho budu zvládat i ty veletrhy. Momentálně musím nafotit a upravit VŠECHNY produkty, které vůbec neberou konce a v úterý tam mám pohovor na pozici výtvarného instruktora, ale ted' si nejsem jistá, že tu práci chci :)

ve výtvarné dílně
  • tak to je ve stručnosti asi vše. Už bych měla fungovat normálně :)


5 komentářů:

Babča řekl(a)...

Ta váha je super.Zase tleskám,ale už nezávidím.Dala jsem se do toho s plnou parádou a hubnu!!!!
Teď jsem na dietě,ale budu muset přehodnotit celé mé stravování.
Musím vám poděkovat , váš vtipný blog s hubnutím mě vyburcoval.

Unknown řekl(a)...

jééé, tak to je úžasný!! Držím palce, at' jdou kila dolů! A to, že jsem Vás k tomu vyburcovala je krásné ocenění. Děkuju!! :)

Tuška řekl(a)...

No Martino, tak ta váha je teda super!!! držím palce, jen tak dál!

furie řekl(a)...

Krásná magická váha! A fotky jsou taky moc krásné.

Amelie řekl(a)...

Hezké fotky, gratuluji k dalšímu úbytku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...