LilySlim Weight loss tickers

neděle 9. ledna 2011

dáreček

Mám malý dáreček pro všechny, kteří se taky rozhodli (z)hubnout. Tabulku pro zapisování úbytku kil a centimetrů, kterou si můžete vytisknout a hurá do zapisování :) Trošku jsem si s tím vyhrála- je to moje novoroční předsevzetí, že se tenhle rok budu víc věnovat tomu, co mě baví ( =kreativita, tvoření, malování, design atd atd)

tabulka


1. Klikněte na obrázek, který vás přesměruje do mého Flickr alba
2. Pravým tlačítkem klikněte na obrázek a z nabídky vyberte velikost, ve které chcete fotku otevřít (original nebo large)
3. Fotka se vám zvětší, opět kliknout pravým tlačítkem a z možností vyberte uložit
4. Uloženou fotku vytiskněte a je to :)

Poslední 2 políčka jsem nechala volná, kdybyste si chtěli zapisovat i něco jinýho. Já tam třeba nemám zadek, protože to ňák tak přeměřuju zároveň s boky.

A tady jsem se už do toho s vervou pustila já:

tabulka1.jpg

Do posledního políčka jsem si zapsala mezipatníky-cíl, kterých bych chtěla v určitém týdnu dosáhnout. Původní tabulka je na 10 týdnů, ale já si do jednoho políčka zapisuju týdny 2, protože těch tejdnů potřebuju víc jak 10 :) (Ano, klidně si to můžu vytisknout kolikrát budu potřebovat :) )

Tak a s chutí do toho :)




6 komentářů:

Tuška řekl(a)...

Super! To hodlám využít!!!! :o)
Díky!

Helena řekl(a)...

Zdravím do Anglie, dnes jsem naprostou náhodou narazila na tvůj blog a moc se mi tu líbí !!! Po třech dětech jsem to dopracovala na krásných 103 kg, po týdnu už mám 3 dole, ale z té odporné mléčné diety jsem málem zkolabovala. Takže začínám sama znovu a s rozumem a jsi mi, holka, velkým příkladem. Takže jdu do toho a určitě k tobě budu chodit pravidelně na virtuální návštěvy. Zítra jdu poprvé na zumbu, tak snad přežiju. I když moc se mi nechce házet tam špěkem s těmi hubenými sportovkyněmy, co tam u nás chodí (dnes jsem to byla omrknout). Ale jednou začít musím... Takže hubnutí zdrar! Helena

Unknown řekl(a)...

Tak to jsem ráda, Tuško! :)

Heleno, děkuju za milý pozdrav. Říkáš to úplně přesně- jednou se začít musí. I já na první zumbu naklusala s 95ti kily, prsa mi při tanci div nevyrazily zuby, odcházela sem uřícená a zpocená až na ponožkách. Při první hodině mi bylo mezi těma vycvičenejma a hubenejma slečnama trapně a schovávala sem se v zadní řadě (což je prd platný, když jsou všude zrcadla), ale každou lekcí jsem nabírala seběvědomí a ted' už tam lítám, jak potrefená koza :) Přeju Ti, at' Tě zumba nadchne stejně jako mě a hlavně at' kila mizí!!! M.

Tuška řekl(a)...

Martino, jaký je rozdíl mezi pasem a břichem? Přijde mi to jako stejná míra!!! Nebo ne? Teď jsem se měřila a nějak jsem na to nepřišla ... tabulka už plní svůj účel :o)

Unknown řekl(a)...

No já právěže pas celou dobu neměřila, jelikož jsem vůbec nevěděla kde je. Břicho měřím v úrovni pupíku a pas je cca 6-7cm nad ním, přibližně tam, kde končí žebra.
A jak to jde?

Tuška řekl(a)...

Martino, to já mám teda pas právě v úrovnu pupíku!!!!!

Jinak zatím nic moc, trochu jsem vylepšila už ty vánoční kila, ale ne úplně. Ale to neva, chci zhubnout do plavek.
Dvakrát týdně chodím cvičit, víckrát nemám hlídání. Tak snad se zase rozjedu :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...