LilySlim Weight loss tickers

úterý 19. dubna 2011

Dneska+včera

Včera jsem vytáhla kolo. O víkendu proběhla kontrola- pneu nafouklý, brzdy brzdí, světla svítí, stěrače stírají :D.

Takovouhle ceduli si asi budu
muset pořídit :)))

Jela jsem do cca 3kilometry vzdáleného sport centra, dala si hodinu pilátes, pak 45 minut shape & tone s činkama a pak zase na kole zpátky. Byla jsem celkem vyflusaná. A to jsem se ještě zapsala na zumbu na dnešní ráno. Mozek očividně nebyl plně při smyslech, když jsem se zapisovala na 9. ráno. (Na dnešek mi zrušili toho dobrovolníka, jelikož jim chyběl instruktor, tak nastupuju až za týden).

V 8 ráno zazvonil budík, ale z pelechu sem vylezla až v 8:25 a litovala sem, že sem se na zumbu nevyprdla. Vyčistila sem si chrup, protáhla řasu, usrkla čaj (na snídani nebyl čas) a opět na kole vyrazila do sport centra. Zumba mě NEBAVILA, byla sem celá rozespalá, rukama i nohama sem jen tak mátořila a přála si, at' už to skončí. Byla celá splavená a rudá, jako už dlouho ne :D. 
Takže zumbu po ránu opravdu ne :)

Včerejší váha 79.9 mě docela šokovala. Pohybu mám dost, takže to bude jídlem. Začala jsem opět ve velkým pít vodu- včera se mi podařilo vypít 4 litry (a to běhání na záchod si taky přičítám k pohybu! :) ). Vyhodila jsem zbytek čokoládového dortu, co tu zůstal po přítelových rodičích; požádala jsem přítele, at' pořádně schová čokoládu, kterou jsem náhodou objevila a pak dojed zmrzlinu, na kterou dávno zapomněl, ale já o ní věděla až moc dobře. Tak ted' tu nemáme nic, na čem by se dalo hřešit. Uf.



2 komentáře:

nat řekl(a)...

já to mám hrozně těžký. nejsem na sladký, spíš maso, párky, chipsy a toho je tady všude hrozně moc kvůli příteli a jeho bráchovi, oni to žerou na kila všechno a všude to tady voní a trčí!

Unknown řekl(a)...

no to je blby a to se hodne spatne odolava :( leda si na lednicku/spiz nalepit fotku, na ktery se nemas rada :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...