LilySlim Weight loss tickers

úterý 5. dubna 2011

Kolena

Už asi 3 měsíce mě pobolívávají kolena- především při sportu a hlavně po klečení. Na obou jsem měla úraz a na pravým před 13ti lety proběhly 2 operace (skok na trampolíně za 1, ale s následky na celej život :(( ).


A v únoru jsem nastoupila do posilovny, kde jsem měla 2 cviky, který byly super zátěž na kolena. Trenérovi jsem o tom říkala, ale ujist'oval mě, že když to budu dělat správně, že mě kolena nebudou bolet. Pod jeho dohledem jsem to dělala správně, ale kolena stále bolí! 



Mám po-operační ortézu, kterou jsem opět vyhrabala a asi budu muset koupit ještě jednu na druhý koleno. Pak používám různý mastičky- chladící, hřející, uklidňující, smradlavý i voňavý. Ale vadí mi to. Nemáte nějaký tip, radu nebo zabírající lék na kolena? Připadám si jak stará babka :(

6 komentářů:

Ivet řekl(a)...

Mam chronicky onemocneni kloubu od patnacti, citim hodne kolena pri sportu,snazim se je nezatezovat, ve 23letec si musim rikat,ze uz nemuzu delat veci jako "za mlada". Hodne mi pomaha nemit je delsi dobu ohnute,neustale se snazim vsude - ve skole, pri sezeni u pocitace, v MHD mit kolena tak, aby nebyl zespodu ostrej uhel. Snad to aspon trochu pomuze.

Unknown řekl(a)...

Ivet, to je nejhorsi, si v tomhle veku rikat, ze uz nemuzem to, co za mlada. Co si budem rikat v 70ti?
ja hrozne rada sedim v tureckym sedu, nebo s koleny pod bradou, ale pak se nepostavim... :(
Beres na to neco? nebo proste jen nezatezovat?

Ivet řekl(a)...

Chodila sem do detske nemocnice, nechavala si me tam i po osmnáctce, že bude lepší, když to bude hlídat. Přestala sem tam chodit před 3 lety, došla sem tam 7:30, objednana sem byla na na 8 a odcházela sem po 15:00. Už sem na to neměla nervy. Prošla sem elektroléčbou, laserem, magnetama, cvičením, rašel. zábaly, co si pamatuju, někdy se to i zhoršilo. Doporučila mi volně prodejný léky, aby se mi posílila chrupavka, protože té mi ubývá.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, gratuluju k uspechum pri hubnuti. Mel bych pro tebe (a mozna i ostatni kteri sem prispeli jedno doporuceni). Mival jsem problemy s koleny jako vy. Ne pri normalnim pohybu nebo nejakem lehcim sportu, ale pri delsich bezich (pulmaraton, maraton). Po napr. 15 kilometrech kolena zacaly odchazet a po dobehu jeste par dni byla citit bolest (ktera se pak nejaky cas objevovala pri naslednych bezich). Kolega bezec vyzkousel temer vse z dostupnych preparatu a osvedcil se mi pripravek Lignisul 3 (Barny's). Zkusil jsem ho taky a musim uznat ze pusobi uplne zazracne. Dva mesice uzivani a posledni maraton jsem zabehl aniz bych o kolenou neco vedel - takze z vlastni zkusenosti muzu jen a jen doporucit. Jedna kura vydrzi asi 3 mesice, stoji kolem 600,- a hlavne FUNGUJE SKVELE!

Unknown řekl(a)...

Anonyme :), děkuju za tip, až budu v Čechách tak se po tom podívám, nebo objednám přes net. Vypadá to, že je to přesně to, co potřebuju :) A jestli to ještě bude fungovat tak, jak u Tebe, tak je to dvojitá výhra. Díky!

Kateline řekl(a)...

Já mám s koleny taky problém, po tátovi mám dispozice k artróze, což je v kombinaci s obezitou smrtelný koktejl. :) Švagrová mi doporučila MSM gel od LR health&beauty systems s aloe verou a dalšími léčivými věcičkami.. Musím říct, že čupr, úleva od bolesti rychlá. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...