LilySlim Weight loss tickers

středa 27. dubna 2011

Včera

Včera jsem, ani nevím jak, stihla spoustu věcí a můj seznam z článku 'mírná panika' se krásně zmenšil :)

Byla jsem poprvé jako dobrovolník v epileptickém centru, ale žádní klienti tam nebyli, jelikož je většina doma (tenhle týden má jen 3 pracovní dny, v pátek je tu svatba Williema a Kate). Tak jsem jim pomáhala nafotit nějaký produkty, který půjdou do obchodu. 


Ukázka výtvorů vytvořených lidmi
z epileptického centra








Odnesla jsem přihlášku na práci, kterou moc chci a mimo jiné je to pozice, kterou momentálně dělám jako dobrovolník. Tak držte palce, včera sem se jim fakt snažila ukázat, co ve mě je :)

Cestou jsem si vyzvedla opravenou sukni-resp. zip, a jeho oprava mě stála 5x tolik, co nová sukně. Ještě to nemůžu rozdejchat. Kdyby to nebylo tak akutní a sukně nepatřila mezi moje nejoblíbenější, tak jsem jim to tam nechala a koupila si sukni jinou. 

Večer jsem šla na zumbu a opět ze mně lilo. A je to dobře, protože jsem o Velikonocích měla NULA pohybu :(

Rozhodla jsem se, že si tu zase budu zapisovat, kolik sem čeho snědla, protože aspoň to mám před očima a hanba mě pak může fackovat. 
Za cíl jsem si dala shodit 5kg do mých narozenin, který mám za 2 měsíce, což je 10 týdnů= půl kila tejdně. 
Což je docela reálný, pokud budu hlídat, co sním.
Jdu na to. Pojmenovala jsem to ''Druhá fáze'' :D

4 komentáře:

Amelie řekl(a)...

Držím palce. Mně hubnout nejde..

Unknown řekl(a)...

Amel, vim, ze mas trosku jiny starosti, nez kila navic, ale nekdy staci ''par triku'', jako zmenseny talir, nuzobavat mezi jidly, jist pravidelne, pit dostatek vody... Semtam par cviku a vysledky se dostavi behem par tejdnu :) I ja drzim palce. Se vsim :)

Amelie řekl(a)...

Marti, já dokonce vím, kde mám problém... Jím málo a relativně zdravě, piju vodu s citronem, mám malé talířky. Ale cvičení nesnáším a nervy si uklidňuju čokoládou. :-) Ale já to fakt bez čokolády nezvládám.:-)

Unknown řekl(a)...

aaaha :-) to bude vono :) Me trvalo hodne dlouho, nez jsem se zavislosti na cokolade zbavila. A sport? ten mi celej zivot nic nerikal. Az ted s tou pernamentkou me to nuti chodit a docela me to zacalo bavit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...