LilySlim Weight loss tickers

pondělí 25. dubna 2011

Zumbaaa

Není žádnou novinkou, že zumba mě ze všech cvičení baví nejvíc (pokud tedy nejdu v 9 ráno. To jsem neschopná). A tak jsem si podle zumba skladeb, zveřejněných na zumba stránkách, vytvořila zumba playlist na youtube. A jelikož nejsem žádnej lakomec, tak se podělím i s vámi :)
Pokud jste zumbu někdy vyzkoušeli- víte o co jde. Pokud je zumba novinkou, prostě si pust'te vytvořený playlist a cvičte podle videa (jednoduché :))) ). Vůbec nevadí, že kroky nebudou přesně takové, jako na videu, důležité je se pohybovat.  Hlavně si budete cvičit doma, před obrazovkou, takže vás (možná) nikdo neuvidí :)

Celý playlist má 11 skladeb a trvá 45minut. Snažila jsem se vybírat videa, kde je zřetelně vidět choreografie.


A vzhledem k tomu, že jsem celý Velikonoce nehnula zadnicí, tak si to jdu pustit hned. At'se líbí. Zumbě zdar!

3 komentáře:

Zuzka Furie řekl(a)...

Musim si to nekdy pustit a protahnout si podle toho kosti. Po delsi dobe se na zumbu zase pristi tyden chystam, tak abych tam nebyla za blbce :-D

Babča řekl(a)...

Zdravím,pravidelně k vám chodím nakukovat a moc vám fandím a taky závidím tu vůli.Jsem absolutně nemožná,čtu si vaše povídání a pojídám dortík ,samá šlehačka -ach,jo.Asi po 150 začnu zítra tj.v pondělí a koupím si DVD Zumbu.
Držím vám dál palečky a snad se k něčemu dokopu.jste můj velký vzor,že to jde ,když se chce.

Unknown řekl(a)...

Babčo, děkuju za milá slova :)
Tak jaký byl začátek diety? Dokopala jste se? Já doufám, že ano a že po prvních 2 tejdnech zaznamenáváte první ůbytky váhy/centimetrů :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...