LilySlim Weight loss tickers

sobota 1. ledna 2011

Rekapitulace roku 2010

Tak a jsme v roce 2011. Utíká to nějak moc rychle. Oslavy příchodu Nového roku byly bujarejší, než jsem původně plánovala a i alkoholu se vypilo víc, než jsem chtěla. Ale zato jsem se skvěle bavila s přáteli, rodinkou i lidma, který sem léta letoucí neviděla.

Loňský rok jsem ukončila s váhou 80.1 kg, tudíž mi zbývalo 10dkg k mému cíli, ale ta letošní váha zase ukázala 81kg, tak musím víc zapracovat.

A tady je tabulka loňského úbytku kil a centimetrů.

rekapitulace 2010.jpg

Bohužel dobu jsem si neměřila pas, protože jsem pod tím návalem tuku ani nevěděla, že nějakej mám. Břicho jsem si měřila v místě pupíku.

Podařilo se mi zhubnout 14kg. Přes břicho jsem zhubla celých 22cm, přes prsa 16cm a přes zadek(boky) 14cm. Nejmenší úbytek byl na lýtku a to jen 2cm (zato nechtějte vidět ten sval!). Z paže mi ubyly 4cm a přes stehno 7cm.

Musím upřímně říct, že mám ze sebe radost. A samozřejmě mě těší, když mi okolí říká, jak mi to sluší a jak moc jsem zhubla. To je ta nejlepší odměna :)
Těším se, až zase vyrazím na jógu a zumbu, protože těmahle zhublými 14ti kily nekončím, ale ZAČÍNÁM. Začínám lehčí a zdravější rok 2011. A moje novoroční rada zní:

KDYŽ SE CHCE, TAK TO JDE.

Přeji i Vám hodně štěstí s úspěchů :)

3 komentáře:

Tuška řekl(a)...

Panejo, to je teda úctyhodný výkon!!! Držím palce, jen tak dál. I já chci pokračovat v hubnutí, které jsem započala loni na jaře, zhubla 7 kg, ale teď nějak mám strach vlézt na váhu, obávaám se, že tam bude vyšší číslo, než naposledy :o)

Každopádně jdu do toho s tebou a zase si bidi psát záznamy!!!! Docela jsi mě nakopla!

A dík za milý komentík u mě na blogu :o)

Já jsem kdysi v Anglii pracovala jako au-pair, 1 rok. Žila jsem v okolí Newburry, tam jsem jezdila do školy. Poslední 3 měsíce jsem strávila u rodiny z Londýna.

Tess řekl(a)...

Super úspěch a držím palce do dalších zhubnutých kil :)

T.

Unknown řekl(a)...

Děkuju holky, Tuško, budu držet palce at' to jde!!!

Tak to jsme nebyly daleko od sebe- já jsem v okolí Guildfordu. V londýně jsem bydlela za dob studií, ale s radostí jsem se pak odstěhovala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...